#NoMakeUp Voor Dames Dus Nemen De Mannen Het Maar Over

Browse By

Vorige week hadden we het al over Alicia Keys die met haar #nomakeup een revolutie is begonnen. Niet gelezen, check dan eerst ‘Alicia Keys Was Het Zat En #NoMakeUp Was Geboren‘! De dames maken nu dan ook massaal selfies ‘au naturel’ en bevrijden zich langzaam van de ketenen van de beauty industrie. Make up is er niet om imperfecties te verbergen, nee, make up is er om je assets te benadrukken! Om de revolutie compleet te maken, is er onlangs een groep mannen opgestaan, wiens make up tutorials het niet normaal goed doen op social media. Simpelweg omdat ze de fun in make up weer terug weten te brengen.

Neem Tim Owens, beter bekend als Skelotim. Hij is een kale man, met stoppels, die zijn make up matcht met de snacks die hij eet. Tim weet beter dan ik hoe hij z’n jukbeenderen moet aanzetten en het is dan ook heerlijk om te zien hoe langzaam transformeert in een M&M.

A post shared by Tim O (@skelotim) on

The Beauty Boy

Het leuke aan Tim en de talloze andere mannen die mateloos populair zijn, is dat ze hun baard lekker laten staan en je meteen een tip geven over hoe je die het best kunt aanzetten. Neem Jake- Jamie Ward, een 24-jarige YouTuber, beter bekend als The Beauty Boy, die van een wat meer natuurlijke look houdt- and so do his 15.000 followers.

 

Cover Boy James Charles

Je snapt, de makeup industrie ziet een nieuwe trend en wil ‘m meteen inlijven! Cover Girl heeft dan ook tegenwoordig een Cover Boy en zijn naam is James Charles, die op Instagram een following heeft van zo’n 744.000 volgers. James is o.a. bekend geworden met zijn Roy Liechtensteinachtige selfies:

https://www.instagram.com/p/BLkUC5qAnWU/

Maybe He’s Born With It

Maybelline kan natuurlijk niet achterblijven en presenteerde Manny Mua als zijn nieuwe It boy. Manny, opgegroeid als Mormoon -dus behoorlijk religieus-heeft maar liefst 1,8 miljoen volgers op YouTube, waarvan er zo’n 990.000 zijn coming outverhaal hebben gezien.

So refreshing!

Zoals ik al zei, wat deze mannen doen, is wat de makeup industrie nodig had. Ze laten zien waar makeup ook alweer voor bedoeld was: iets creëeren en er ook lol aan beleven. We kunnen wel weer een discussie beginnen over ‘mannen die makeup dragen zijn gay’, maar laten we wel zijn: who gives a f*ck? Als jij het leuk vindt om makeup op te doen, doe het dan: man of vrouw.

Het is tenslotte ook wel tijd voor wat verandering. Het is toch belachelijk dat een vrouw die makeup op doet, meteen de druk voelt om te voldoen aan allerlei schoonheidsidealen. Kijk je naar hun tutorials, dan ben je als vrouw onbewust meteen aan het vergelijken: is ze knapper dan ik, etc. Kijk je naar de mannen hierboven, dan doe je allesbehalve je aanpassen aan welk ideaal dan ook! Let’s face it: wenkbrauwengel aanbrengen op perfect getrimde, doch borstelige wenkbrauwen, is the embodiment van non-conformistisch, oftewel lekker afwijkend, toch?!

Verhaal gebaseerd op een artikel uit de NY Times.

17 thoughts on “#NoMakeUp Voor Dames Dus Nemen De Mannen Het Maar Over”

 1. Trackback: sig sauer guns for sale
 2. Trackback: Digital transformation companies
 3. Trackback: tag heuer monaco replica
 4. Trackback: wigs for women
 5. Trackback: replica watches usa
 6. Trackback: Library
 7. Trackback: cc shop
 8. Trackback: dumps cvv shop
 9. Trackback: mơ thấy nước đánh đề con gì
 10. Trackback: cum se curata
 11. Trackback: replicas iwc 3563
 12. Trackback: dollfie convert sex doll
 13. Trackback: www.wanlanshop.com
 14. Trackback: Micro Pomeranian Puppies
 15. Trackback: bitcoin evolution online
 16. Trackback: what is bitcoin era
 17. Trackback: blazing trader

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +