Never Stop Believing That Fighting For What’s Right Is Worth It

Browse By

Donald Trump is de nieuwe president van Amerika en Hillary heeft net haar verliezerstoespraak gegeven, waarin ze zich, duidelijk aangeslagen, een groots verliezer toont.

Ze spreekt allereerst de hoop uit dat Donald Trump een succesvol president voor alle Amerikanen zal zijn.

Ze richt zich ook tot de jonge vrouwen onder ons: “Ik heb mijn hele volwassen leven gevochten voor datgene waar ik in geloofde. Ik heb successen gekend en ook vele tegenslagen. Velen van jullie staan aan het begin van je loopbaan en ook jullie zullen tegenslagen en successen meemaken. Dit verlies doet pijn, maar alsjeblieft, stop nooit te geloven dat vechten voor het goede, het waard is.”

 

clinton-concession

Bron: Huffington Post

 

De reden dat ze deze woorden koos, is dat haar supporters ervan overtuigd zijn dat met de verkiezing van Trump tot president, het seksisme heeft gewonnen.

sek·sis·me (het; odiscriminatie op grond van het geslacht. 

Het is een vrouw weer niet gelukt om president van Amerika te worden. Sterker nog, de angst bestaat dat de verkiezing van Trump ervoor zal zorgen dat de vooruitgang die is geboekt op het gebied van o.a. racisme (Obama was de eerste zwarte president) en homorechten (het homohuwelijk werd mogelijk) teniet zal worden gedaan.

Misschien is nog wel de grotere vraag nu: hoe nu verder? Trump heeft kiezers weten te trekken door moslims de toegang tot Amerika te willen ontzeggen, een muur langs de grens met Mexico te willen laten bouwen en tegen abortus te zijn; woorden die het land verdeeld hebben. Ondanks dat riep hij de Amerikanen in zijn speech vanochtend wel op om zich te verenigen.

Maar het waren wel de juiste woorden, want de verdeeldheid in Amerika is zo groot, dat vele minderheidsgroepen vandaag bang waren om de deur uit te gaan. Bang voor wat er kon gebeuren. De tweet hieronder vat die angst perfect samen:

Ook Perez Hilton verwoordt de angst die momenteel heerst:

Uiteraard druipt ook het sarcasme er bij velen vanaf:

 

Orange Is The New Black taken to a whole new level:

Alle gekheid op een stokje, Trump is de nieuwe president elect en laten we hopen dat hij Amerika inderdaad weer groot weet te maken.

 

Thumbnail photo by Justin Sullivan, Getty Images

4 thoughts on “Never Stop Believing That Fighting For What’s Right Is Worth It”

  1. Trackback: soal skd cpns 2022
  2. Trackback: https://www.mycatsupplystation.com
  3. Trackback: repliki zegark��w
  4. Trackback: rbc login

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +