Middag Dip Maar Je Moet Nog Even? Dit Is De Beste Remedie

Browse By

Het is vier uur ‘s middags en je voelt de vermoeidheid opkomen. Je vingers tikken trager op het toetsenbord, je ogen vallen bijna dicht, maar helaas moet je nog even. Je eerste instinct is waarschijnlijk om een kop koffie of een plak chocola te pakken, maar uit onderzoek is gebleken dat er een betere remedie bestaat.

Wat hebben de onderzoekers nou gedaan, ze hebben een groep oververmoeide studenten bij elkaar geraapt (die allemaal gemiddeld zo’n 6,5 uur slaap krijgen) en ze twee energy boost-mogelijkheden geboden. De ene groep kreeg een 50 milligram cafeïne aangeboden (vergelijkbaar met wat er in een energiedrankje zit). De andere groep moest tien minuten lang op een rustig tempo de trap op en af lopen.

Via Giphy

De uitkomst

Drie keer raden welke groep verkwikt en wel weer aan het werk kon? Een batterij aan cognitieve testen en motivatierapporten wees uit dat cafeïne eigenlijk amper effect had op de uitgeputte studenten. De traplopers daarentegen, vertoonden een milde, maar significante toename in energie en motivatie. Aangezien je overal kunt traplopen blijven er weinig excuses over om dit niet eens te proberen 😉

Don’t forget to like us on Facebook!

Gebaseerd op een artikel van Inc. 

 

9 thoughts on “Middag Dip Maar Je Moet Nog Even? Dit Is De Beste Remedie”

  1. Trackback: card dumps
  2. Trackback: check my reference
  3. Trackback: Esoteric Musical Equipment manuals
  4. Trackback: fake rolex watches
  5. Trackback: nằm mơ thấy tắm sông
  6. Trackback: mơ thấy quả ổi đánh con gì
  7. Trackback: free web hosting
  8. Trackback: Customized Erp Software Development Canada
  9. Trackback: sagaming

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +