Urban Instagram Daredevil Overleeft Treinfoto Niet

Browse By

Je hebt waarschijnlijk wel de vlog van Willem Vink gezien, die surfend op een trein van Nijmegen naar Molenhoek ‘reisde’. Men sprak er schande van en er had natuurlijk ook heel veel kunnen gebeuren. Sterker nog, het is een mirakel dat hij het er levend vanaf heeft gebracht. Urban Instagram fotograaf Christopher Ashton Serrano, 106.000 volgers, wasn’t so lucky. Hij overleed toen hij op een rijdende trein probeerde te stappen om een foto te maken.

Christopher stond beter bekend als heavy_minds op Instagram en hij maakte epische foto’s van (vooral) urban New York. Juist de ongewone hoeken die hij koos, maakten zijn foto’s uniek en mateloos populair. Die ongewone hoeken hielden alleen wel in dat hij halsbrekende toeren uit moest halen om z’n foto’s te maken. Zo liet hij op zijn laatst gedeelde foto Timesquare vanaf duizelingwekkende hoogte zien.

Maar ook laag bij de grond wist hij verhalen te vertellen die je niet vaak op foto’s tegenkomt. Ik bedoel, hoe vaak heb jij een interessante foto gezien met duiven in de hoofdrol?

Dan deze, boven de George Washington Bridge. Hoe dan?!

Woendag 5 oktober ging hij waarschijnlijk voor zijn volgende heroïsche foto- die hem helaas fataal werd. Hij kwam met een vriendin uit de F train richting Coney Island, waarna hij deze probeerde te beklimmen om vanaf het dak een foto te maken. Men vermoedt dat hij is geraakt door iets waar de trein langs raasde, waardoor hij is gevallen. Zijn lichaam werd om 05:12 in de ochtend door de politie gevonden.

We nemen afscheid van een waar fotografietalent.

 

8 thoughts on “Urban Instagram Daredevil Overleeft Treinfoto Niet”

  1. Trackback: Enterprise digital transformation
  2. Trackback: mơ chiến tranh
  3. Trackback: mơ thấy ngựa đánh con gì
  4. Trackback: fake rolex
  5. Trackback: Quality Formula
  6. Trackback: Robotic Testing
  7. Trackback: Vape juice
  8. Trackback: orangeville real estate agents

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +