5 Aanwijzingen Dat Je Eigenlijk Een Creatief Persoon Bent

Browse By

Ben jij creatief? Mwoa, kweenie, misschien- als dat je antwoord is, geen zorgen, de meeste creatievelingen hebben geen idee. Er zijn wel een paar overeenkomsten tussen mega creatievelingen te benoemen.

1. Complexe Persoonlijkheid

Creatieve mensen vervallen makkelijk van een lach in een traan. Ze kunnen genieten van alleen zijn, maar zijn het volgende moment de gangmaker op een feestje. Emoties zijn nauw met elkaar verbonden; in de psychologie wordt dat ambivalentie genoemd. Psycholoog Mihaly Csikszentmihalyi zegt dat creatieve mensen totaal tegenstrijdige emoties op hetzelfde moment kunnen ervaren. Helemaal gelukkig, maar toch triest, enz.

Via Giphy

2. Mysterieuze personen

Vinden je vrienden jou mysterieus? Dan is er een kans dat je bijzonder creatief bent. Als je net denkt dat je een creatieveling door hebt, kan hij of zij je verbazen door een totaal andere kant van zijn of haar persoonlijkheid te laten zien. Uber- creative Leonarde da Vinci stond erom bekend- de man is door historici als bijzonder mysterieus bestempeld.

3. Behoefte aan een dagelijkse portie me-time

Je houdt wel van een feestje of een etentje met je familie, zolang je aan het eind van de dag wel even wat tijd voor jezelf hebt. Het alleen zijn, maakt je rustig. Onbewust probeer je je zo te focussen op je creatieve kant. Bekende creatievelingen als Albert Einstein hebben ook gezegd dat ze een wandeling nodig hadden om naar hun inner-me te luisteren.

Via Giphy

4. Je bent bijzonder gevoelig

Ben je makkelijk gekwetst? Beleef je pijn en lijden intens? Dat kan. Creativiteit wordt gevoed door gevoeligheid. Creatieve mensen zijn doorgaans overgevoelig. Ze kunnen zwelgen in pijn en depressie en moeten er hard aan werken om te leren omgaan met hun aanleg om extra angstig te zijn.

5. Hou je wel van een uitdaging?

Creatieve mensen gaan doorgaans eerder uitdagingen aan, omdat hun onderzoekende aard hen aanspoort om de nieuwe dimensies van het leven te ontdekken. Ze gaan voor nieuwe ervaringen, leren van hun falen en zijn daardoor niet te stoppen.

Don’t forget to like us on Facebook!

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op Pick The Brain. Het is vertaald en er zijn enkele kleine aanpassingen doorgevoerd om het geschikt te maken voor de Nederlandse markt. 

14 thoughts on “5 Aanwijzingen Dat Je Eigenlijk Een Creatief Persoon Bent”

 1. Trackback: slot games sultan play
 2. Trackback: buy car australia
 3. Trackback: wigs for women
 4. Trackback: mơ thấy đá bóng đánh con gì
 5. Trackback: intelligent automation strategy
 6. Trackback: rainbow 6 hacks
 7. Trackback: Automating Performance Tests
 8. Trackback: cung thiên bình nữ hợp với cung nào
 9. Trackback: nằm mơ thấy gãy răng
 10. Trackback: mơ thấy tiền đánh con gì
 11. Trackback: immediate edge reviews
 12. Trackback: w88
 13. Trackback: sex
 14. Trackback: The Natural Penguin

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +