5 Manieren Om Deze Laatste Week Voor De Krokusvakantie Door Te Komen

Browse By

Jij kan natuurlijk geen seconde meer stilzitten in de wetenschap dat de Krokusvakantie bijna losgaat! Docenten die wanhopig proberen je nog iets van lesstof mee te geven of een week volgepropt met toetsen of tentamens- kill me now. Misschien dat deze tips je helpen om die laatste dagen wat draaglijker te maken.

1. Leuk je dagje weg op met een paar dare-challenges

Klinkt logisch, maar niks werkt beter tegen dat monotone gezeur van je leraar dan een vet dagje weg plannen. Trommel je vrienden op en prik een dag om naar bv. een pretpark te gaan. Datum gevonden? Ok, let the preparations begin! Je kan zo’n dag namelijk een stuk leuker maken door er een paar goeie ‘dare- challenges’ aan toe te voegen! Zoals: vind vier ingrediënten in de restaurants van het pretpark die je moet mixen en opdrinken: a mesmerizing cocktail of ketchup, cola, druivensap en mosterd awaits you…. Genoeg dares om uit te denken; daar vul je zeker een paar saaie lessen mee!

Via: Giphy

2. Prep die skivakantie

Ga je lekker skiën, dan wil je natuurlijk op en top voorbereid zijn! Lokale sneeuwinformatie moet natuurlijk dagelijks gecheckt worden, evenals de te nemen routes: ze moeten tenslotte naadloos van de ene lift in de ander overlopen en een paar verschillende skigebieden per dag beslaan. Werk aan de winkel dus! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de perfecte zonnebril die mee moet; je wil natuurlijk geen afdruk van die enorme skibril op je smoelwerk als het ook anders kan… Zo, weer een les voorbij.

3. Wat moet dat moet

Zit je in je eindexamenjaar en je hebt je nog niet hoeven aanmelden voor 15 januari, dan is de Krokusvakantie misschien het moment om een paar Open Dagen te bezoeken? Voor je het weet, moet je je studiekeuze doorgeven, dus op zich geen gek idee. Deze week is perfect om een lijstje op te stellen, want let’s face it: welke leraar kan hier nou over gaan zeuren?? Je bent bezig met je toekomst!

Via: Giphy

4. Bingewatching en carnaval in een

Netflix heeft dit jaar 6 miljard geïnvesteerd in het maken van series en films. En daar heb jij waarschijnlijk de helft nog niet van gezien! Oftewel, plan een avondje bingewatchen met je vrienden, kies een thema (horror!) en stel een lijst samen van wat jullie die avond gaan zien. Woon je onder rivieren, dan kan je er meteen een carnavalstintje aan toevoegen door iedereen zich te laten verkleden in een movie character naar keuze! Ik voel een hele hoop Scream- Ghostfaces aankomen…

5. Leren voor je toetsweek

En als je tot die groep behoort die vijf toetsen moeten maken na de vakantie, dan kan je nu al beginnen met het maken van een planning. Of je leest dit artikel: HELP- In 24 Uur Leren Voor Je Toets Of Tentamen en geniet lekker van je vrije tijd. Want laten we wel zijn: wie heeft er nou zin in leren tijdens de vakantie?

Via: Giphy

8 thoughts on “5 Manieren Om Deze Laatste Week Voor De Krokusvakantie Door Te Komen”

  1. Trackback: silicone sex dolls
  2. Trackback: lace front wigs
  3. Trackback: https://www.pornachi.com/porn/giselle-lynette-nude/
  4. Trackback: software testing services
  5. Trackback: sequin party dresses
  6. Trackback: wigs for women
  7. Trackback: Regression Testing
  8. Trackback: this post

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +