Terwijl Jij Straks In Je Bedje Ligt Te Knorren Wordt Er Wereldgeschiedenis Geschreven

Browse By

Epic Tuesday- en hoe! Weet dat als je vanavond naar bed gaat, je morgen wakker wordt in een wereld die helemaal anders is. Nou ja, soort van dan. Het zal je misschien geen f*ck interesseren, maar vandaag zijn de verkiezingen in Amerika. Hilary of The Donald, zover was je waarschijnlijk wel gekomen, maar wat een van de twee als president nou verder inhoudt: God knows.

Misschien dat Robert Downey Jr. je wat meer duidelijkheid kan verschaffen?  Scarlett Johansson dan? Ok, Jesse Williams dan toch wel?!

Waarom doen al deze celebrities moeite om Amerikanen zover te krijgen dat ze NIET op Trump moeten kiezen? Check deze video maar van The New York Times, vol Trump supporters- en hun ongefilterde uitspraken. Dat zal je wel een antwoord geven… Let op, deze uitspraken evenals het gedrag van de supporters, kunnen als schokkend worden ervaren.

 

 

De tweedeling in de maatschappij is duidelijk en racisten lijken een stem te hebben gekregen in de vorm van Donald Trump. Uiteraard is het makkelijk om deze groep te veroordelen, maar het is denk ik belangrijker om te luisteren. Wat speelt er bij deze mensen, waar komt deze woede vandaan? Er wordt vaak verwezen naar hoe Hitler ooit aan de macht kwam en de gelijkenissen tussen de economische situatie toen en nu zijn een voedingsbodem voor mannen als Hitler en wellicht Trump.

 

meme-germany

 

Kijken we naar de andere kant, dan hebben we Hillary Clinton die ook niet helemaal lekker bezig is. Ze wordt om de haverklap door de FBI onderzocht i.v.m. emails die ze vanaf haar privé-server zou hebben verstuurd (best een big deal als je met vertrouwelijke informatie omgaat), maar ze zit in ieder geval wel een tandje langer in de politiek dan The Donald. Da’s toch wel een wat veiliger gevoel als ze als Commander In Chief de beslissing moet nemen of er nucleaire bommen moeten worden gedropt of niet.

Laten we wel zijn, Trumps campagneteam heeft sinds een paar dagen zijn Twitter overgenomen, omdat hij continue zijn driftbuien met de wereld deelt- wil je hem dan toegang geven tot die ‘nukes’? Obama denkt er ook het zijne over:

Kortom, als Trump wint, wint het zaaien van angst en haat. Als Hillary wint, staat er voor het eerst in de geschiedenis een vrouw aan het Amerikaanse roer. Da’s best een andere wereld waar je dus morgen in wakker wordt, toch?

 

11 thoughts on “Terwijl Jij Straks In Je Bedje Ligt Te Knorren Wordt Er Wereldgeschiedenis Geschreven”

 1. Trackback: love doll
 2. Trackback: CI CD Service Provider
 3. Trackback: Regression Testing solutions
 4. Trackback: lace front wigs
 5. Trackback: dewaqq
 6. Trackback: mơ thấy bố mẹ
 7. Trackback: Research
 8. Trackback: 안전놀이터
 9. Trackback: fake rolex air king date
 10. Trackback: 5d diamond painting
 11. Trackback: dumps shop 2020

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +