Voor Alle Uitstellers: 5 Originele Valentijnsverassingen Die Je In 24-Uur Kunt Fixen

Browse By

Featured Image: Southern Sisters

De een vindt het fantastisch, de ander heeft er een hartgrondige hekel aan- maar moet mee met de hype want anders is er bonje thuis: Valentijnsdag. Behoor je tot de laatste categorie, dan zit je op dit moment waarschijnlijk met je handen in het haar, want wat te verzinnen?! We’re here to help!

1. Up je cocktail met deze te gekke ijsblokjes

Een lekkere cocktail is natuurlijk een fijne binnenkomer morgen! Maak ‘m helemaal af met deze prachtige ijsblokjes met bloemen erin! Selecteer de mooiste bloemen, stop ze in een icetray, doe er water bij en vriezen maar. Gegarandeerd morgen klaar! Kan ook met fruit natuurlijk.

2. V’Dag voor de healthfreaks onder ons

Zit je lief aan een sugarchallenge, dan zouden deze appels wel eens een schot in de roos kunnen zijn. Je steekt een stuk van de groene appel in de vorm van een hart uit en plaatst ‘m in de rode appel- en vice versa. Easy done it!

3. Chocolate covered pretzels

Voor als je niet wéér aan kunt komen met chocolade aardbeiden. Dippen in gesmolten chocolade, versiering erop en klaar is Kees! Check de video hieronder.

4. Maak je eigen scrub!

Gewoon massageolie kopen is ook zo afgezaagd, maar ja, een lekkere massage is natuurlijk wel een must! Even de mouwen opstropen, je keukenkastjes induiken en binnen een paar minuten heb je deze scrub in elkaar geknutseld! De video laat je zien hoe:

5. Jenga jezelf de nacht in

Ben je al een tijdje samen, dan is dit misschien een mooie afsluiter van de avond: Jenga- maar dan niet op de traditionele manier natuurlijk 😉 Pak er een permanent marker bij en schrijf wat stoute voorstellen op een paar blokjes! Ben je je liefde nog aan het veroveren, dan zou ik de teksten wat aanpassen 🙂

Foto van Scott Tracy

10 thoughts on “Voor Alle Uitstellers: 5 Originele Valentijnsverassingen Die Je In 24-Uur Kunt Fixen”

  1. Trackback: situs judi
  2. Trackback: leer dit hier nu
  3. Trackback: internet
  4. Trackback: gambling
  5. Trackback: mơ thấy chuối xanh
  6. Trackback: mơ nhà sập
  7. Trackback: devops services
  8. Trackback: immediate edge
  9. Trackback: Immediate Edge Review 2020
  10. Trackback: Visit This Link

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +