Trump Lijkt Met Z’n Extreme Uitspraken Mensen -Wereldwijd- Samen Te Brengen

Browse By

Ik denk dat iedereen wel heeft meegekregen dat afgelopen vrijdag zakenman Donald Trump tot president van de Verenigde Staten is beëdigd. Zijn campagne was op z’n zachtst gezegd controversieel, maar hij heeft de onvrede van het volk aangesproken en heeft daarmee -op papier-  geschiktere kandidaten uit de race gedonderd.

Immigranten en illegalen pakken ‘onze’ banen in, terroristen bedreigen ‘ons’ land, Amerika moet weer aan de Amerikanen teruggegeven worden en abortus moet worden afgeschaft. Dat was zo ongeveer de strekking van zijn campagne en inauguratiespeech. Het heeft hem een behoorlijk aantal supporters opgeleverd, die ontevreden zijn met de politieke gang van zaken en Amerika weer van het volk willen maken. Helaas heeft het ook racisme in de hand gewerkt en is het aantal hate-crimes in Amerika schrikbarend toegenomen sinds zijn verkiezing in november.

LET OP: sommige beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Hate crime spike

Hate crimes have surged in the days after Donald J. Trump's election.

Posted by Mic on Saturday, November 26, 2016

Trump is natuurlijk Republikein en die zijn niet zo voor abortus, dus Planned Parenthood, een organisatie die anti-conceptie beschikbaar maakt, op borstkanker screent, SOA- onderzoek verricht en seksuele voorlichting geeft, zal niet langer subsidie ontvangen, simpelweg omdat ze de meeste abortusklinieken in Amerika bezitten.

Dit idee komt vooral van Trumps vice- president Mike Pence die al een lange strijd tegen Planned Parenthood voert. Amerikaanse vrouwen komen echter in opstand en wel op een hele ludieke manier: ze hebben al hun donaties uit naam van Mike Pence gedaan- hij heeft nu dan ook al meer dan 20.000 bedankbriefjes van Planned Parenthood gekregen voor donaties die niet van hem komen…

Planned Parenthood gets donations from Mike Pence

Planned Parenthood has received 20,000 donations from Mike Pence — but he's not the one who sent them.

Posted by Slay by Mic on Wednesday, November 16, 2016

Kwam daar nog een video bovenop van Trump die uitspraken deed over een vrouw, die gewoon niet door de beugel konden en shit hit the fan. Vrouwen van over de hele wereld zijn afgelopen zaterdag, de dag na zijn inauguratie, dan ook massaal in opstand gekomen tegen deze man die vrouwen en vrouwenrechten zo te kakken zet.

Hij ziet het zelf liever anders, maar er kwamen meer mensen naar Washington D.C. voor de vrouwenmars dan voor zijn inauguratie. Sterker nog, deze opstand is de grootste uit de Amerikaanse geschiedenis. En de protesten beperkten zich niet tot de VS: wereldwijd hebben er zo’n 2.5 miljoen mensen meegelopen om zo op te komen voor vrouwenrechten, rassengelijkheid, inkomensgelijkheid en homorechten- just to name a few.

Met marsen in Berlijn, Sydney, India, Rusland, Antartica, Parijs, Londen, Barcelona, Amerika en ja, ook in ons eigen Amsterdam, kunnen we wel zeggen dat Trumps woorden en daden niet alleen maar verdeeldheid zaaien: ze brengen ook een grote groep nader tot elkaar. En God knows we need it…

Incredible images of the women's march protest happening all around the world.

Publicado por Mic em Sábado, 21 de janeiro de 2017

 

Featured image: Damon Dahlen/The Huffington Post

6 thoughts on “Trump Lijkt Met Z’n Extreme Uitspraken Mensen -Wereldwijd- Samen Te Brengen”

  1. Trackback: Devops companies
  2. Trackback: Regression testing definition
  3. Trackback: CI CD Services
  4. Trackback: 안전공원
  5. Trackback: mơ thấy giày dép đánh con gì
  6. Trackback: dumps online

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +