De Top 5 Examenstunts Gone Wrong

Browse By

De examens komen er weer aan. En je weet het: geen examens zonder examenstunts. Dat is traditioneel dé dag voor eindexamenleerlingen om hun school volledig op stelten te zetten! Alleen, dat wil ook nog weleens fout gaan.

1. En dan word je tijdens je examenstunt gearresteerd.

Zoals gister. Het IJburg College kwam er ‘s ochtends namelijk achter dat er door de leerlingen van 4-vmbo flink wat ravage was aangericht in een aantal klaslokalen. Zo waren er plafondplaten, kluisjes, deuren, computers en schoolmeubilair vernield. Twee leerlingen van 15 en 16 jaar  zijn gearresteerd voor vernieling, belediging van een agent en verzet tegen een arrestatie.

2. Hoe verpest je vakkundig een uniek optreden van Martin Garrix? Nou, zo.

Dan ben je wel echt een prutser: heb je Martin Garrix weten te strikken om op zijn oude school, het Keizer Karel College, op te treden, steek je een rookbom af waardoor de boel platgelegd moet worden!? Politie, ambulance, leerlingen die behandeld moeten worden voor ademhalingsproblemen. Well played..

3. Stunt afgelast voordat ie überhaupt begonnen was

Op het Maartenscollege in Haren konden ze hun enthousiasme vorig jaar gewoon niet meer bedwingen. De stunt stond gepland om 11 uur, maar om 08:30 begonnen een paar leerlingen al met rotzooi trappen. Kranen in de wc’s werden opengedraaid, wc-potten volgepropt met wc-papier en prullenbakken omgegooid. De schoolleiding besloot toen maar om de rest van de dag te cancellen- boeee- er was zo’n 30 man nodig om de boel weer op te ruimen.

 

Op de wc’s werden alle kranen opengezet- Foto RTV Noord

4. Deze stunt leek wel heel veel op een ‘terreuraanslag’- mssch iets té veel?

Alsof die ene rookbom bij Martin Garrix niet genoeg was: op De Rietlanden in Lelystad renden mannen vorig jaar met bivakmutsen de aula in en lieten meerdere rookbommen ontploffen waarna ze weer wegrenden. Scholieren dachten dat het een aanslag was en zijn zich rotgeschrokken. Door alle rook ging ook het brandalarm af waardoor de school zelfs ontruimd moest worden. Ik vermoed dat ook De Rietlanden dit jaar de examenstunt heeft afgeschaft. Hieronder wat beelden van de ontruiming:

5. Hoe overtref je Martin Garrix?! Nou, zo dus.

Het Keizer Karel College heeft de twijfelachtige eer om zelfs twee keer in deze lijst voor te komen. Martin Garrix was natuurlijk moeilijk te overtreffen- de lat ligt hoog, moeten ze bij de stuntcommissie hebben gedacht. Afgelopen jaar besloten ze dan ook om alle hekken naar de school toe van sloten te voorzien, waardoor niemand -zelfs de politie niet- het schoolplein kon betreden, op de examenleerlingen na dan. En die bouwden een prachtig feestje!

15 thoughts on “De Top 5 Examenstunts Gone Wrong”

 1. Trackback: Digital Transformation Consultants
 2. Trackback: Securitron EXD-1L manuals
 3. Trackback: https://library.kiu.ac.ug/
 4. Trackback: làm gì khi người yêu cũ muốn quay lại
 5. Trackback: mơ thấy chìa khóa
 6. Trackback: affordable SEO services in Canada. 8. Search engine optimization services in Canada
 7. Trackback: ตู้แปลภาษา
 8. Trackback: พีจีสล็อต/พีจีสล๊อต
 9. Trackback: Devops as a service
 10. Trackback: sigma vape shop
 11. Trackback: bitcoin loophole
 12. Trackback: evolution brokers review
 13. Trackback: is bitcoin loophole legit?
 14. Trackback: Blazing Trader Review
 15. Trackback: pinewswire

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +