Dit Zijn De Politieke Partijen Die De Basisbeurs Weer Willen Invoeren

Browse By

Mocht je echt niet weten op wie je moet stemmen op 15 maart, dan is dit misschien een overweging die je kan helpen met je beslissing: drie partijen willen de basisbeurs weer invoeren. Loop je ertegenaan dat je niet kan gaan studeren omdat het met het huidige leenstelsel een te hoge kostenpost is geworden, dan is dit je kans om daar wat aan te doen.

Stem je straks op CDA, dan stem je op een partij die de basisbeurs voor bachelors terug wil. Om dat voor elkaar te krijgen, willen ze 200 miljoen euro bezuinigen op de universiteiten en hogescholen, de verhoging van de aanvullende beurs deels terugdraaien, net als de versoepelde terugbetaalvoorwaarden voor studieleningen- bye bye 35 jaar aflostermijn bijvoorbeeld.

Via: Giphy

Daar is de ChristenUnie het helemaal mee eens; zij vinden alleen wel dat ook masterstudenten hun basisbeurs weer moeten krijgen. Ook daar moet geld voor worden vrijgemaakt natuurlijk en dat doen zij door de ov-kaart aan te pakken. Ook mag van deze christelijke partij de instroom van kunstopleidingen omlaag: die kan wat haar betreft worden gehalveerd.

 

De SP is ook helemaal voor de herinvoering van de basisbeurs voor bachelor- en masterstudenten. Ze doen er zelfs nog een schepje bovenop: die beurs mag met 200 euro per maand omhoog! Wat hen betreft wordt dat indirect betaald door de universiteiten en hogescholen 300 miljoen minder toe te kennen. Rijst wel weer de vraag hoe dat dan moet met de kwaliteit van het onderwijs…

 

11 thoughts on “Dit Zijn De Politieke Partijen Die De Basisbeurs Weer Willen Invoeren”

 1. Trackback: portal cpns 2021
 2. Trackback: replika rolex
 3. Trackback: mơ thấy sâu đánh con gì
 4. Trackback: lace front wigs
 5. Trackback: Reputation management services
 6. Trackback: Microsoft azure DevOps
 7. Trackback: Robotic process automation in testing
 8. Trackback: mơ thấy biển số xe danh con gi
 9. Trackback: how to fast travel rdr2
 10. Trackback: Electricity Rates
 11. Trackback: wordpress hosting with free domain

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +