Ben Je Tegen Homo’s En Boycott Je Liever Alle Merken Die Ze Wel Steunen- Succes!

Browse By

Het is weer juni en dat vormt wereldwijd de kick-off van weer een nieuwe Gay Pride- periode. Zo zal Amsterdam in augustus weer in het teken staan van de Canal Parade waar tout Nederland, zowel hetero als ‘out and proud’, naartoe komt. Helaas is het nog steeds zo dat er ook Nederlanders zijn, die homo’s en lesbiennes de rug toekeren en de grote merken, die hun support wel tonen, afkeuren. Alleen, die boycot wordt steeds ingewikkelder.

De canal parade is uitgegroeid tot een waar begrip. Het is allang niet meer zo dat alleen LGBT’ers (Lesbian, Gay, Bisexual en Transgenders) ernaartoe gaan; Amsterdam krijgt maar liefst een half miljoen mensen te verwerken, die allemaal komen kijken naar de botenparade, een bonte stoet van boten met daarop LGBT’ers, hetero’s en everything in between. Zelfs politici staan tegenwoordig mee te dansen!

 

Jeroen Dijsselbloem/ Door: ANP/NU.nl/Charlie Bootsman

Veel grote merken steunen gays

Was het vroeger ondenkbaar voor een groot merk om zijn support aan gays te tonen, nu is dat wel anders. Sterker nog, als je het niet eens bent met het feit dat dit soort merken LGBT’ers steunen en je deze merken daarom vanuit een bepaalde overtuiging wilt boycotten- niet meer wilt gebruiken- dan kan dat nog best een aanslag op je dagelijkse leven vormen. Veel van de merken die je namelijk dagelijks gebruikt, zijn LGBT- supporters, dus dat betekent dat je bijvoorbeeld je telefoon, schoenen, computer of zoekmachine allemaal weg kunt donderen.

Nou, daar gaan we…

Laten we beginnen bij misschien wel je favoriete schoenenmerk, NIKE. Die swoosh doneert al jaren geld aan LGBT-doelen. Er is zelfs een speciale website voor: Nike Be True.

Zo staat het op de website van Nike: “VOOR EEN BETERE WERELDDe BETRUE collectie steunt initiatieven tegen discriminatie in de sport en is zo een steuntje in de rug van alle atleten. Sinds 2011 heeft Nike in de VS ongeveer $ 2,5 miljoen aan financiële en materiële steun gegeven aan LGBTQ-doelen. Nike blijft trouw aan zijn overtuiging dat diversiteit en integratie in de sport onze wereld een betere plek maken voor iedereen.” 

Tot zover je favo schoenen.

 

Bron: Nike Be True

Yes To All

Overstappen naar Converse dan maar? Helaas, ook Converse is a proud supporter! Voor hun collectie ga je naar Converse Pride Collection.

 

Zoeken naar een nieuwe zoekmachine

Ok, dus geen Nike en geen Converse meer; dan maar snel op zoek naar een nieuw merk dat bij je past. Alleen, niet Google gebruiken he!

Bron: Searchengineland

Bye bye iPhone

Een nieuw schoenenmerk gevonden? Mooi, kan je meteen een online bestelling plaatsen. Gebruik alleen niet je iPhone, want CEO Tim Cook is hartstikke gay en werkt zelf ook heel hard aan pro-gay wetgeving. Heeft er zelfs van de Human Rights Campaign (HRC), de grootste LGBT mensenrechtenorganisatie in de U.S, een Visibility- award voor gekregen.

Tim Cook tijdens San Francisco Pride

Dan maar Microsoft!

Tja, dat dacht je dus, maar helaas…

Aan het balen? Jammer, dat kan je dus niet langer delen met je vrienden

Want ook social media kan overboord. Ready to be disconnected?

 

Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar daar hebben we toch helemaal geen tijd voor. Misschien moet je er even een dagje voor uittrekken om je leven opnieuw in te delen. Ik word al moe als ik eraan…

 

Bron: Bright Partners

 

 

22 thoughts on “Ben Je Tegen Homo’s En Boycott Je Liever Alle Merken Die Ze Wel Steunen- Succes!”

 1. Trackback: blog
 2. Trackback: cvv fullz
 3. Trackback: bandar togel
 4. Trackback: buy adderalls online
 5. Trackback: sahabatqq alternatif
 6. Trackback: con ong la so may
 7. Trackback: fake rolex
 8. Trackback: replica watches
 9. Trackback: Tree Trimming near me
 10. Trackback: Check us Out
 11. Trackback: Devops
 12. Trackback: diy sex doll for sale gay
 13. Trackback: Harold Jahn
 14. Trackback: Intelligent Automation services
 15. Trackback: functional testing services
 16. Trackback: chiem bao thay di chua
 17. Trackback: jldplumbing.com
 18. Trackback: 안전놀이터
 19. Trackback: mơ thấy con cá đánh đề con gì
 20. Trackback: bitcoin que es y como funciona
 21. Trackback: pinewswire
 22. Trackback: Blazing Trader Review

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +