Hacked-Top 25 Meest Gebruikte Wachtwoorden: Zit Die Van Jou Ertussen?

Browse By

De gemiddelde mens heeft zo’n 19 wachtwoorden die hij gebruikt; laten we het dus vooral simpel houden toch? Wrong. Laat ik het zo zeggen, als je wachtwoord voorkomt in de lijst hieronder met daarin de 25 meest gebruikte wachtwoorden, dan is DIT het moment om ‘m te veranderen!

Keeper Security heeft onderzoek verricht onder 10 miljoen datagegevenslekken waaruit bleek dat een whooping 17% van de mensen denkt dat de ingenieuze combinatie ‘123456’ afdoende is om zijn of haar online leven te beschermen. En wat te denken van de briljante nummer 3: qwerty! Nee, inderdaad, wie zou daar nou opkomen?

Bron: Giphy

Als je je afvraagt hoeveel gevaar je loopt als je password in de onderstaande lijst voorkomt: de helft van de 10 miljoen wachtwoorden die onderzocht zijn, staan in die lijst… DE HELFT VAN DIE 10 MILJOEN! Zo ‘uniek’ is je wachtwoord dus. Oftewel: mega super easy om te kraken. Echt, het kost een cracking tool maar een paar seconden om ‘m te kraken en je bankrekening leeg te trekken.

Time to up your game dus. Vermijd woorden die je in het woordenboek kunt opzoeken. Gebruik cijfers, letters en karakters door elkaar heen. Gooi vervolgens nog een hoofdletter of twee in de mix en je bent een stuk veiliger. Eerlijk is eerlijk, een stuk moeilijker om te onthouden, maar zodra er iemand met je identiteit vandoor gaat, had je gewild dat je wat beter je best had gedaan, toch?

Hier zijn ze dan, de 25 Meest Gebruikte Passwords:

Bron: Keeper Security

11 thoughts on “Hacked-Top 25 Meest Gebruikte Wachtwoorden: Zit Die Van Jou Ertussen?”

 1. Trackback: binance site
 2. Trackback: wig
 3. Trackback: tren e 200
 4. Trackback: mơ thấy mất của
 5. Trackback: replica rolex
 6. Trackback: azure devops
 7. Trackback: buy ruger magazines online
 8. Trackback: best cbd oil reddit
 9. Trackback: mơ chụp ảnh
 10. Trackback: mo thay an bap
 11. Trackback: male sex dolls for sale

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +