Er Is Nu Ook Een Kieswijzer Speciaal Voor Jongeren

Browse By

Ok, stemmen staat waarschijnlijk niet op nummer 1 van je prioriteitenlijstje, maar als je je kapot ergert aan bepaalde dingen, dan is 15 maart -op zich- dé dag dat je daar wat aan kan doen. Wil je de basisbeurs terug? Voel je je niet veilig in Nederland? Baal je ervan dat je geen sollicitatie landt omdat je naam te buitenlands is? Dan kan je m.b.v. de Jongerenkieswijzer achterhalen welke partij het best bij je past en er wat aan doen.

Tuurlijk, je kan denken: geen zin in en niemand luistert naar mij, maar vaak is er toch wel een partij te vinden die in ieder geval bij een van wat jij belangrijk vindt, past. Daarnaast leggen ze je bij de Jongerenkieswijzer alleen maar stellingen voor die voor jou relevant zijn: je hoeft alleen maar ‘eens’ of ‘oneens’ aan te vinken en je hebt een uitkomst.

 

Er zijn dit jaar 2 miljoen jongeren die voor het eerst mogen stemmen. Da’s een hoop! Met alle onrust in de wereld kunnen we al die extra stemmen ook wel gebruiken! Tim Hofman legt in De Wereld Draait Door even uit waarom:

 

 

7 thoughts on “Er Is Nu Ook Een Kieswijzer Speciaal Voor Jongeren”

  1. Trackback: love dolls xxx
  2. Trackback: regulation cornhole rules
  3. Trackback: Regression testing
  4. Trackback: mơ thấy cầu vồng
  5. Trackback: 18.Customized Web Development in Canada
  6. Trackback: DevOps
  7. Trackback: 프로툰

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +