#DagVanDeVergeving- Deze 6 Beroemdheden Mogen Weleens Sorry Zeggen

Browse By

Ok, so you messed up. BIG time. Je bent je moeders 50e verjaardag vergeten, negeert al 5 dagen de appjes van je geflopte blind date of je hebt inmiddels al drie maanden een relatie met de ex van je beste vriendin. Awkward to say the least. Nou, hier een lijstje van celebrities die er pas echt een zooitje van hebben gemaakt en weleens sorry mogen zeggen.

Vandaag is het de Internationale Dag van de Vergeving. Handig! Gewoon een legit occasion voor bijvoorbeeld Donald Trump- Grab ‘m by the Pussy-om eens een bosje bloemen te kopen en ‘so so sorry’ te zeggen- tegen ongeveer alle vrouwen van de wereld.

Cue Timbaland!

1. Dit is ‘m dan: de video van Trump, die zo ongeveer elke vrouw op aarde beledigt. Maar wel gewoon president van de Verenigde Staten worden. Only in America…

2. Dan hebben we nog United Airlines: slepen gewoon een passagier van boord, slaan ‘m de tanden uit z’n mond en zeggen volledig in hun recht te staan. Lekker dan. Een excuusje is hier wel op z’n plek (en dan niet zo’n lullig statement die de stagiair in elkaar heeft gehangen, maar gewoon een video van de CEO).

3. Of wat dacht je van Danny Blind -en Guus Hiddink natuurlijk. We hebben er nog maar zelden zo beroerd voorgestaan als voetballand.

4. Ook Johnny Depp kan weleens ‘sorry’ zeggen. De aanklacht van lichamelijk geweld laten we maar even in het midden, maar sowieso heeft ie Amber Heard de stuipen op het lijf gejaagd. En dat is gewoon niet ok.

https://www.youtube.com/watch?v=Nhz9PCbnkkQ

5. En laten we het eens over het weer hebben! En dan vooral al die verkeerde voorspellingen van Piet Paulusma. Want wat zaten we daar mooi: net de BBQ aangestoken of er kwam een dik pak hagel aanzetten. En bedankt Piet! Ps: staat ie hier nou dronken het weer te doen?

6. En wat is dit lijstje zonder Mattie en Wietze! Hoewel het niet helemaal duidelijk is wie er nou precies sorry moet zeggen 🤔… Dan maar allebei, want die ochtend in de file is er echt niet leuker op geworden.

11 thoughts on “#DagVanDeVergeving- Deze 6 Beroemdheden Mogen Weleens Sorry Zeggen”

 1. Trackback: tree service company Cordova NC
 2. Trackback: Sony WALKMAN D-NF340 manuals
 3. Trackback: human hair wigs
 4. Trackback: Pioneer DVH-P5050MP manuals
 5. Trackback: HP Big Data manuals
 6. Trackback: digital transformation
 7. Trackback: regression testing meaning
 8. Trackback: cách giữ chồng tốt nhất
 9. Trackback: security services
 10. Trackback: mơ cãi nhau đánh con gì
 11. Trackback: mơ thấy chim bồ câu đánh con gì

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +