Als Het Aan De Jongeren Lag Stond De PVV Niet Op De Tweede Plek

Browse By

Het ziet ernaar uit dat de zogeheten linkse partijen het gisteren hebben afgelegd tegen de rechtse. Maar niet als het aan de jongeren had gelegen! Die kozen namelijk voor D66, die Onderwijs een enorme boost wil geven. Vlak hierachter komen Groen Links -milieu!- en VVD –  Effe Normaal Doen.

Ok, fair enough, in de leeftijdscategorie 18-24 jaar is dit jaar ‘maar’ 66% gaan stemmen- in 2012 was dat nog 70%. Aan de andere kant: meer dan de helft is gaan stemmen! Dat is toch goed nieuws? Kijken we naar de leeftijdscategorie 25-34 jaar zijn er juist meer naar de stembus gegaan: maar liefst 82%! Dat was in 2012 wel anders: toen lag het op 67%. En guess what: dat aantal ligt ook hoger dan de oudere categorie tot 49 jaar: boom!

Via Giphy

Zat heel Nederland -sorry, heel de wereld- in spanning te wachten of de PVV zou winnen, nu blijkt dat ook de jongeren Wilders niet op 1 hebben gezet. Sterker nog, hij komt na D66, na Groen Links en de VVD en een plek delend met het CDA. Hebben de jongeren misschien dan toch het advies van hun Britse en Amerikaanse leeftijdgenoten opgevolgd? Benieuwd wat dat advies was, klik dan hier.

11 thoughts on “Als Het Aan De Jongeren Lag Stond De PVV Niet Op De Tweede Plek”

 1. Trackback: 꽃계열 개나리
 2. Trackback: cbd for anxiety
 3. Trackback: https://www.java37.com/
 4. Trackback: Red Bull Products
 5. Trackback: Regression Testing Solutions
 6. Trackback: legit dumps shop
 7. Trackback: digital transformation consultants
 8. Trackback: nằm mơ thấy dòi
 9. Trackback: 안전놀이터
 10. Trackback: 바카라사이트
 11. Trackback: mơ thấy anh em gặp nhau

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +